24 Haziran 2018

ELF Çay Kazanları

Özellikleri Standart tam otomatik ELF Çay kazanları'mız Doğalgaz LPG ve elektirkle çalışma özelliğine sahiptir. İsteğe göre 304 kalite paslanmaz veya Amerikan tavlı bakır malzeme kullanılır. Çay kazanları’nda üst kapak çıkartılarak kolayca temizlik yapılabilir. Flatör ve şamandıra sistemiyle suyun seviyesi düşünce otomatik olarak su almaya başlar. Böyleyece suyun seviyesi artarak sistem otomatik olarak su aktarımını keser. Çay kazanları'mızda A++ enerji tasarrufu içeren bir diğer özellik ise İç ve Dış Çay Kazanı arasına yerleştirdiğimiz olan 5 cm’lik izolasyondur. Böylece iç kazandaki su ısısının düşmesi üst düzey yavaşlatılır. Termostat sistemi ile Çay Kazanları, içerisindeki suyun ısısı kontrol altına alınır. Bu sistem çay kazanı kullanımı sırasında enerji tasarrufunu en üst Düzeye Çıkarmış olur..
Endüstriyel mutfak ekipmanları imalatı çay kazanları imalatçısı bakır çay semaveri
Değişik ihtiyaçlara uygun çeşitli çözümler ve fiyatları hakkında bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.
Ürünlerimiz dünya standartlarına uygun CE belgeli ful otomatik yeni nesil

Bakır çay kazanları üzerine istenilen logo yazı resim ve desenler işlenebilmektedir. Bakır elektrikli çay kazanı, ürünlerimizde dış kaplama pres baskı olarak da işlenebilir. Bakır Çay Kazanları Özellikleri Standart tam otomatik ELF Çay kazanları'mız Doğalgaz, LPG ve elektirkle çalışma özelliğine sahiptir. İsteğe göre 304 kalite paslanmaz veya Amerikan tavlı bakır malzeme kullanılır. Çay kazanları'nda üst kapak çıkartılarak kolayca temizlik yapılabilir. Flatör ve şamandıra sistemiyle suyun seviyesi düşünce otomatik olarak su almaya başlar. Böyleyece suyun seviyesi artarak sistem otomatik olarak su aktarımını keser. Çay kazanları'mızda enerji tasarrufu içeren bir diğer özellik ise iç ve dış kazanlar arasına yerleştirdiğimiz olan 5 cm’lik izolasyondur. Böylece iç kazandaki su ısısının düşmesi üst düzey yavaşlatılır. Termostat sistemi ile çay kazanı içerisindeki suyun ısısı kontrol altına alınır. Bu sistem, çay kazanı, kullanımı sırasında enerji tasarrufu sağlar..

bakır çay kazanı, ocakbaşı, közde kahve, kumda kahve, kahveci güzeli, köfte ızgarası, arıyorsanız şu an en doğru adrestesiniz.


Etiketler: , , , , , , ,