20 Haziran 2018

Bakır Çay Kazanı Çeşitleri

 Bakır Çay Kazanı Çeşitleri 

Sayfamız'da çeşitli örnek modellerini göreceğiniz bakır çay kazanları'nda çeşitli modeller söz konusudur. Enerji sarfiyat şekline göre doğalgazlı ve elektrikli çay kazanları sadece doğalgaz’lı çay kazanları tüplü çay kazanları ve sadece elektrikli çay kazanları vardır. Elektrikli bakır çay kazanları Büro Tipi ve Pleytli gibi iki farklı seçeneğe sahiptir. Çeşitli kullanım amaçlarına yönelik Ters Ocaklı ve L tipi bakır çay ocakları imal edilmektedir. Demlik sayısına göre istenilen büyüklükte bakır çay kazanı imalatı yapmaktayız. iki üç dör beş altı demlili çay kazanı vb. Bakır çay ocağı modellerimiz arasında odun ve/veya kömür ateşinde çay demlemek isteyen müşterilerimiz için kömürde çay kazanları ya da kömürlü çay kazanları ve odunlu çay kazanları da ürün yelpazemizde bulunmaktadır.

  • Bakır Çay Kazanları - TEMEL ÖZELLİKLER
  • Bakır Çay Ocağı Kazanları dış gövdesi galvaniz üzerine işlemeli bakır malzeme kaplanarak imal edilir. Önceden işlenmiş bakır plaka galvaniz gövdenin üzerine giydirilir.
  • Bakır çay kazanları'nda dış kaplama üzerine istenilen logo yazı resim ve benzeri desenler işlenebilmektedir. Sayfamız'da sadece bir kısmını gördüğünüz örnek resimler kendi üretimimiz olan desenlerdir.
  • Deneyimli ustalarımızın maharetli ellerinden çıkan ve adeta birer sanat eseri olan bakır işlemeli modeller için bizi mutlaka arayınız.
  • Dış bakır kaplamalar arzu edilirse pres baskı yöntemiyle de imal edilmektedir.
  • Suyun bulundurulduğu iç kazan ise iki farklı seçenek sunmaktayız. İsteğe göre 304 kalite paslanmaz veya %99 tavlı bakır malzeme kullanılır.
  • Standart tam otomatik çay ocağı kazanlarımız hem doğalgaz (veya LPG) hem de elektrikle çalışma özelliğine sahiptir..

Çay Kazanları - GENEL ÖZELLİKLER

  1. Ful otomatik çay kazanlarının tamamında termostat sistemi bulunur
  2. Su kaynamaya başlayınca enerji otomatik olarak kesilir. Su soğumaya başlayınca da yine otomatik olarak çalışmaya başlar. Bu sistem çay kazanı kullanımı esnasında ciddi miktarlarda enerji tasarrufu sağlamaktadır.
  3. Çay Kazanlarımızda enerji tasarrufuna sebep olan bir diğer özellik de iç ve dış kazanlar arasına yerleştirilen 5 cm'lik ısı yalıtımı olmasıdır. İzolasyon sayesinde iç kazandaki suyun ısısının düşmesi yavaşlatılır. İzolasyon malzemesi olarak taş yünü kullanılmaktadır.
  4. Flatör ve şamandıra sistemiyle kazan içindeki suyun seviyesi düşünce otomatik olarak su almaya başlar. Suyun seviyesi artınca da sistem otomatik olarak su aktarımını keser.
  5. Çay Ocaklarında üstkapak çıkartılarak pratik ve çok kolay temizlik yapılabilir.

Bakır Çay Kazanı Fiyatları.
ELF Çay Kazanları olarak her bütçeye ve her tür ihtiyaca uygun hem kaliteli ve uzun ömürlü hem de çok ucuz çay kazanı fiyatları için ara vermeden devam ettiğimiz kampanyalarımızla müşteri odaklı satış politikamızı sürdürmekteyiz.1.300 ₺'ye kadar düşen bakır çay ocağı fiyatlarımızla küçük büyük bütün işletmelere uygun farklı modeller ve cazip fiyat tekliflerimiz bulunmaktadır. Hem kaliteli hem de şık bir görünüme sahipn aynı zamanda ucuz bakır çay kazanı arıyorsanız şu an en doğru adrestesiniz. Değişik ihtiyaçlara uygun çeşitli çözümler ve bakır çay kazanı fiyatları hakkında bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.
   0532 361 11 53  &  0505 721 22 76 

Etiketler: , , , ,